BLOG EUROPEO NO CONFORME EN LENGUA CASTELLANA

martes, 9 de octubre de 2012

UNA HISTORIA PARA NO OLVIDAR



9 de Octubre de 1238. Las tropas del rey Jaume I llegan a Valencia, la reconquista europea contra el invasor africano sigue su curso.Se inicia la expulsión del elemento árabe.Valencia, es tierra de oportunidades para miles de colonos del norte. 

9 de Octubre del 2012, tras cientos ade años de ataques, desprecios e imposiciones, una Valencia desmoralizada y empobrecida se encuentra sometida a unos políticos corruptos e  irresponsables que han puesto en peligro la identidad y el patrimonio de su pueblo. Miles de árabes y de otros grupos extranjeros siguen llegando a esta tierra, iniciando una sustitución comercial y demográfica sin precedentes mientras  cada vez más jóvenes valencianos empiezan a plantearse emigrar a otros países europeos en busca de oportunidades.
Valencia, una identidad por retomar. Una historia para no olvidar.



9 d'Octubre del 1238. Les tropes del rei Jaume I arriven a València, la reconquesta europea contra l'invasor africà segueix el seu curs. Comença l'expulsió del element àrab. València és terra d'oportunitats.

9 d'Octubre del 2012. Davant cents d'anys d'atacs, menyspreus i imposicions, una València desmoralitzada i empobrida es troba sotmesa a uns polítics corruptes i irresponsables que han posat en perill la identitat i el patrimoni del seu poble. Milers d'àrabs i d'altres grups extrangers segueixen arrivant a aquesta terra, iniciant una substitució comercial i demogàfica sense precedents mentre cada vegada més jovens valencians comencen a plantejar-se emigrar a altres països europeus en cerca d'oportunitats.
València, una identitat per reprendre. Una història per no oblidar.